torsdag d. 9. november

Mit hverdagsliv drejer sig meget om mine dyr, mine ture i naturen sammen med min hund Charlie, bøger jeg læser og lidt sundhed og helse tanker – og at fotografere. Jeg bor i et område hvor der er meget natur som skov og sø, marker og enge. Her er sådan noget som 100 km til hver side ud til havet øst og vest, så det er det mørke Jylland. Die Insle zwichen die Mehre hedder det vidst nok på tysk. Jeg har ikke Blogget før og ved knap nok hvordan det fungerer, men nu vil jeg give det et forsøg og lade dette være mit første indslag…

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s