De dårlige trends

Der er ikke noget værre, end at kunne forudse en tragedie, men ikke kan gøre noget ved det. Uanset hvad jeg siger, vil det aldrig blive taget imod, for jeg er gammeldags og jeg er ikke med på noderne, temmelig uvidende vel også – for jeg ved ikke noget om ungdommen idag. Sådan!

Men det er så indlysende for mig. Det handler om moden med de store læber, som unge piger får lavet idag og det handler om en pige jeg kender og er i familie med. Hun har også fået de der negroide læber, der fylder 1/3 af hendes smukke ansigt. sådan ser det ihvertfald ud på billede. Jeg kan ikke forlige mig med at hun skriger ud til verden, hvor underlagt hun er et trend, som faktisk gør hende grim, men som hun må synes gør hende smuk og anderledes. Jo anderledes det er sandt. Men skønhedsidealet er så forskelligt fra mit og til den der gruppe mennesker, som hun er en del af. Hun er en Ofelia som er blevet lavet om til en Carmen, og der er så lidt tilbage af den oprindelige pige, som jeg har kendt lige siden hun blev født for 21 år siden. Jeg græmmes og jeg ser en udvikling, der knap nok kan ende lykkeligt. Man bliver ikke en selvsikker og  glad pige af at få lavet indgreb og gøre sig til et andet menneske end den man er. De indre værdier og troen på sig selv, sidder ikke i udseendet, men i det man er og ved at arbejde med sig selv. At have værdier, der strækker sig ud over at have et godt udseende og være klædt i smarte mærkevarer, der er hip. Det er sygt når man har brug for at gå med maske, og ikke gå uden for en dør før den er lagt. Åh hvor har jeg mange tanker omkring hvad det næste bliver – en ny næse – noget andet nyt – det er helt Michael Jackson agtig – og hvordan endte det med ham – ja det ved vi jo. Han var da så smuk i hans medfødte look – og det kan jeg sige at hende jeg skriver om, også er/var. Hun var så unik og speciel at hun ikke selv kunne se det, og forsøger nu at efterligne en anden, for at falde ind i et fællesskab. Det er ikke stærke piger der går den vej, for de kan sagtens klare sig og laver selv trends, hvis det er det de vil. De har styrken til at lede dem, der har brug for en leder og trendsetter. Jeg ville virkelig ønske at miraklet skete, at der dukkede et menneske op, der var godt formulerende og kunne give noget indsigt og vende fokus fra den der selvproformen til noget med mere indhold. Det er virkelig en verden jeg overhovedet ikke kender til og som frastøder mig så meget, at jeg ikke ville bryde mig om at stifte bekendtskab med den. Må sige, jeg ser ingen happy ending – ikke uden smerte…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s