Bedre at forebygge ………

bedre at forebygge end helbrede     Link til radiodoktoren om syre – base

 

DSCN5750

Når jeg støder på en tekst, hvor der står at noget er godt for noget – vurderer jeg….Er det noget, der lyder fornuftigt ? giver det genklang i mig ? er det let at få ind i min hverdag ? Og sådan går der en tid med vurdering, indtil det er tid til at prøve af eller afkaste. Ingefær fik jeg ind i mit liv pgra., at jeg havde så ondt i mine hofter og knæ, når jeg gik. Særlig slemt var det, når jeg gik på ujævn terræn, og det gør jeg jo tit, og det pinte mig meget. Flere timer om dagen, bruger jeg jo derude, og det kan jeg ikke undvære, den frihed skal ikke tages fra mig, så derfor hoppede jeg lige ud i det, og begyndte at lave ingefærshots.

Det var jo et rent vidundermiddel og i løbet af kort tid kunne jeg mærke forskel – og det er fortsat sådan, men ændret, så jeg tager det i rå form – river 1 cm ingefær og ½ cm gurkemeje, sådan ca, og kommer det i ½ presset citronsaft og ½ glas vand, hver morgen. Ingefær og gurkemeje er økologisk og med skræl.

Jeg ved ikke om jeg går rundt med toksiner i min krop, giftstoffer som ophober sig og gør kroppen syg og tager energi. Men ihvertfald faldt jeg over et link på nettet, der handlede om agurk, og hvor godt den grønsag var for kroppen. Udover at toxinere, var det også et slankemiddel. Yes! Jeg er overvægtig og har været det mange år efterhånden, så nu skulle jeg igang med det slankemiddel. 1 agurk rives, 2 cm ingefær skæres i skiver, citronskal rives og 1 citron skæres i tynde skiver, 8 mynteblade. Det hele kommes i 2 l vand og står koldt 2 døgn og sies. Jeg blender det hele for at få alle fibre med. Først med stavblender, derefter i en blender, hvor det bliver finere. Kommer på ½ liters flasker og i fryseren. Drikker ½ liter over 2 dage. Jeg vil tilstå, – jeg er ikke blevet slankere, men jeg er blevet afhængig af smagen, der giver en god fornemmelse i munden.

Kræft er en sygdom, som jeg tror vi alle frygter. vi kender alle nogen, der har haft eller har kræft og nogen af os, har mistet venner eller familiemedlemmer. Jeg har mistet 4 søstre, som har haft kræft forskellige steder på kroppen. Da jeg læste radiodoktorens råd om bicarbonat, var jeg prisgivet, for noget nemmere og billigere kunne jeg da ikke forestile mig fandtes. Og så imod kræft!!! forebyggende og helbredende !!! endnu flere udråbstegn. Læste om en fransk onokolog, der havde fundet frem til dette middel og brugte det på sin  klinik med succes. Dr. Ötkers natron og ahornsirup – 1-5 – 1 tsk natron til 5 tsk sirup. Og så måtte jeg igang med at lede efter disse vidundermidler og fandt det i Fakta. Sååå simpelt…Jeg laver 15 spsk sirup og 5 spsk natron ad gangen. Kommer det i en gryde og varmer stille op, lader det bruse op så stofferne er aktiveret og lader det langsomt køle af i gryden. Ca 5 min. og så i køleskab. Det tager jeg 1-2 gange om dagen. 2 timer efter og før et måltid, så det ikke ødelægger mavens naturlige fordøjelse. Kræft kan ikke leve i en basisk krop – kræftcellerne lever af syre og jo mindre syre, jo mindre har de at leve af og natron gør kroppen basisk – eller neutral en ph værdi på omkr 7. Jeg har aldrig vidst sådan noget før og det er heller ikke sådan at Kræftens bekæmpelse kommer og oplyser folk, hvad de vel burde. Bicarbonat findes også naturligt i kroppen. Natron kan også tages sammen med ½ presset citron med et gals vand. Her skal natron også først afbruse i citronsaften inden vandet tilsættes. Ahornsirup skulle være den ideelle da virkningen da når ud i hjernen og andre ydrepunkter, ifølge de mere oplyste. Læs om det på linken øverst og artiklen Kræft er ingen sygdom men……

Jeg kan godt synes, at det kan være svært at nå at spise og drikke alle de ting, som man ved er sundet og godt for kroppen. 6 frugt og grønt feks. når jeg ikke altid. Derfor blender jeg og laver smoothies, og om foråret og sommeren bruger jeg oså brændenæler og mælkebøtter, der er så rige på minetraler, som knap findes i vores grønsager. Jeg tager topskudende på brændenælderne og de nye mælkebøtteskud, og dem plukker jeg, når jeg går hjem og laver smoothie i danskvand, som regel, med æbler, ananas, bananer, pærer og tilsætter lidt tidselolie eller andet. Laver så meget, at der er nok til flere glas og stiller i køleskabet. Bruger babyspinat istedet for u-krudtet i vinterhalvåret, men alt kan bruges, det er en smagsag. En måde at få masser af vitaminer og fjerne den dårlige samvittighed på. Og jeg har det godt – helt ud i håret – når jeg har drukket sådan en drik med krudt i…Man kan finde så mange opskrifter på nettet, jeg holder mig bare til nogle stykker, som  jeg bedst kan lide.

Det er min måde at holde min krop og hele mig fri af  fysiske sygdomme, og føle, at jeg gør noget godt for mig selv…..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s